Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΙΘΙΑΣ

Η απλότητα συναντά τη λιτή πολυτέλεια
Στους πρόποδες του βουνού, στα μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας δημιουργήσαμε τον παραδοσιακό ξενώνα Νύμφες μέσα σε ένα καταπράσινο ορεινό τοπίο σε ύψος 1.000 μ. Ο ξενώνας είναι κτισμένος από τοπική πέτρα και ξύλο με πολύ αγάπη και μεράκι. Σε ένα υπέροχο σημείο του χωριού, με θέα βουνό και θάλασσα με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική προσαρμοσμένη στην τοπική κουλτούρα με λιτή πολυτέλεια, έτσι ώστε ο επισκέπτης να βιώσει την απλότητα του χώρου σε μια όμορφη και μοναδική ατμόσφαιρα. Ένας κοντινός προορισμός μόλις 143 χιλ. από την Αθήνα και 123 χιλ από την Πάτρα για να ξεφύγετε από τους ρυθμούς της πόλης, απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα και το μοναδικό τοπίο του βουνού.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ

Βιώστε τη μαγεία του βουνού
Σύμφωνα με τη μυθολογία πολλές από τις νύμφες που ήταν γυναικείες μορφές θεϊκής καταγωγής, νεαρές στην ηλικία, ζούσαν μέσα στην άγρια φύση και τριγύριζαν στο βουνό ( Κυλλήνη ), συνοδεύοντας την Άρτεμη παίζοντας μαζί της. Ήταν όλες τους πανέμορφες, τραγουδούσαν και χόρευαν μαζί με τον Πάνα στα λιβάδια, τις πλαγιές του βουνού και τον Υμνούσαν με τις γλυκές φωνές τους. Στην Κυλλήνη από την Νύμφη Μαία και τον Δία γεννήθηκε ο Θεός Ερμής. Βουνό με μυθολογικούς απόηχους σε τοπικές παραδόσεις με νύμφες, νεράιδες και ξωτικά…

Σουίτες - Δωμάτια

Ο Ξενώνας Νύμφες σας υποδέχεται όλο το χρόνο στα Τρίκαλα Κορινθίας. Θέα στο βουνό και τη θάλασσα, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και γεύση από την τοπική κουλτούρα κάνουν την απόδραση σας αξέχαστη.

Πολυτέλεια

Οι πολυτελείς μας σουίτες - δωμάτια θυμίζουν παραδοσιακά αρχοντικά με έμφαση στη πέτρα και την υψηλή αισθητική. Η θαλπωρή από το τζάκι και η θέα στην άγρια φύση των Τρικάλων Κορινθίας συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία που σας προσφέρει ο Ξενώνας Νύμφες.

Ζεστή Φιλοξενία

Απολαύστε πολύτιμες ώρες γαλήνης και χαλάρωσης δίπλα στο μαγευτικό τοπίο του βουνού και βιώστε την παραδοσιακή φιλοξενία όπως πρέπει να είναι.

ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ

Οι καλαίσθητες σουίτες - δωμάτια του Ξενώνα Νύμφες, παραδοσιακής πέτρινης αρχιτεκτονικής, με θέα το βουνό και το πανέμορφορ χωριό των Τρικάλων προσκαλούν τους ταξιδιώτες να ζήσουν μια πραγματικά ονειρεμένη διαμονή.

ΛΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Οι επισκέπτες του Ξενώνα Νύμφες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την αρμονία της απλότητας με τη λιτή πολυτέλεια. Να αφεθούν στις παροχές προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Με βάση μας την παράδοση και τη φιλοξενία σας καλωσορίζουμε σε έναν πλήρως διαμορφωμένο χώρο με όλες τις ανέσεις για να περάσετε μια αξέχαστη διαμονή.

Σε ένα υπέροχο σημείο του χωριού, με θέα βουνό και θάλασσα με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική προσαρμοσμένη στην τοπική κουλτούρα με λιτή πολυτέλεια, δημιουργήθηκε ο ξενώνας ” Νύμφες” έτσι ώστε ο επισκέπτης να βιώσει την απλότητα του χώρου σε μια όμορφη και μοναδική ατμόσφαιρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER