Η επιχείρηση ΚΟΨΙΔΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ που εδρεύει στην Περιφέρεια Πελοποννήσουεντάχθηκε στη δράση «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στη Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Ο συνολικός προϋπολογισμός στήριξης είναι 24.508, 52 €.

Το παρόν μέτρο θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο των μέτρων που θα διαβιβαστούν στην ΕΕ , στο πλαίσιο καθεστώτων που εγκρίθηκαν βάσει της με αρ. 19.3.2020/C(2020) 1863 Ανακοίνωσης της Επιτροπής σχετικά με το Προσωρινό πλαίσιο για τη λήψη μέτρων κρατικής ενίσχυσης με σκοπό να στηριχθεί η οικονομία λόγω των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.

Η συνολική Δημόσια Δαπάνη των δράσεων της παρούσας πρόσκλησης, ανέρχεται σε  40.000.000 ΕΥΡΩ. Η Δράση χρηματοδοτείται από  πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» 2014-2020 του ΕΣΠΑ 2014-2020 και θα συγχρηματοδοτηθεί με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Σε ένα υπέροχο σημείο του χωριού, με θέα βουνό και θάλασσα με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική προσαρμοσμένη στην τοπική κουλτούρα με λιτή πολυτέλεια, δημιουργήθηκε ο ξενώνας ” Νύμφες” έτσι ώστε ο επισκέπτης να βιώσει την απλότητα του χώρου σε μια όμορφη και μοναδική ατμόσφαιρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER